Watch-it

Service station

De kans op bewuste en onbewuste fouten wordt nihil

Watch-it stelt je in staat om met minder personeel controle te houden op de verschillende onderdelen op het service station. Of het nu gaat om het forecourt, de shop, de carwash of het laadplein, je weet wat er speelt.

Voorkom doorrijders

Watch-it alarmeert en informeert de kassamedewerker over geregistreerde doorrijders en valse kentekens. Hierdoor kan de pomp al worden geblokkeerd voordat de tankbeurt start

Foutloos afrekenen in de shop

Nooit meer klanten die de verkeerde tankbeurt betalen door direct bij het afrekenen op het kassascherm de camerabeelden van het voertuig en de bestuurder beschikbaar te hebben. Zowel de kassamedewerker als de klant zien meteen dat de juiste pomp wordt afgerekend. Dit voorkomt vergissingen én versnelt de transactieverwerking. Zicht op het voorterrein is dus niet meer nodig voor een foutloze betaling. Dit maakt het mogelijk om shopconcept volledig in te richten voor de ideale de klantbeleving.

Self-checkout

Een self-checkout waar klanten zelf hun brandstof afrekenen is een prima manier om personeelstekort het hoofd te bieden en wint dan ook terrein. Watch-it voorkomt diefstal en vergissingen door de beelden van de tankactie te tonen zo bevestigt de klant dat hij de transactie uitvoerde. Zo bieden de beelden de mogelijkheid om kwaadwillende achteraf juridisch aan te pakken.

Voorkom fraude

Watch-it maakt fraude door personeel direct zichtbaar: kassaverschillen worden blootgelegd en sweethearting gedetecteerd. Maar ook pogingen van klanten om te frauderen bij retourneren zijn tot mislukking gedoemd. Het manipuleren van een cash betaling is snel aantoonbaar.

Is jouw locatie klaar voor de toekomst?

Wij staan voor je klaar! We demonstreren je Watch-it met plezier zodat je met eigen ogen ervaart hoeveel praktische, dagelijkse zaken vele malen veiliger, efficiënter en klantvriendelijker kunnen.