Watch-it

Charge Point

Altijd kunnen laden

Klanten met elektrische voertuigen willen direct bij een laadstation terechtkunnen. Zonder wachttijd. Het is dus belangrijk om altijd te weten wat er bij je laadstations gebeurt. Watch-it biedt dit inzicht en geeft een melding als klanten niet kunnen laden en een waarschuwing bij ongewenst gedrag, zoals het onnodig bezetten van laadplekken.

Veilig, snel en comfortabel

Als CPO wil je dat je klanten altijd veilig, snel en comfortabel kunnen laden. Watch-it is in staat om gevaar te detecteren zoals een rokend voertuig, potentieel vandalisme en onveilige situaties. Het systeem geeft dan automatisch een waarschuwing en geeft de kans de situatie op afstand live te volgen.

Inzicht in het gedrag van je laadklanten

Laadpaalklanten zijn relatief lang op je locatie aanwezig. Wat doen ze daar? Watch-it geeft je met intelligente videotechnologie inzicht in hun gedrag. Bestuurders worden anoniem op je locatie gevolgd, waarbij ook hun bezoek aan je restaurant, toilet of shop én hun eventuele aankopen worden geregistreerd.

Is jouw locatie klaar voor de toekomst?

Wij staan voor je klaar! We demonstreren je Watch-it met plezier zodat je met eigen ogen ervaart hoeveel praktische, dagelijkse zaken vele malen veiliger, efficiënter en klantvriendelijker kunnen.