Watch-it

Carwash

Geef klanten de service die ze verdienen

Goede klanten zie je graag terug. Onze data helpen je om goede klanten tot meer aankopen te verleiden. Maar ook om vaste klanten op basis van hun kenteken een wasbeurt te laten betalen, waardoor men sneller voor de carwash kiest. Schadeclaims worden met duidelijke beelden direct zichtbaar en afgehandeld.

Voorkom onterechte schadeclaims en handel de terechte snel af

Doordat een 360 gradenscan van elk voertuig wordt gemaakt voordat het de carwash ingaat, heb je zicht op alle eventuele schade aan de auto. Deze beelden, gekoppeld aan de transactie, bewijzen direct welke schade er al was en welke in de carwash is ontstaan.

Betaling op basis van kenteken

Het ultieme gemak voor de klant is de volledig geautomatiseerde betaling op basis van het kenteken. Hiermee zorg je voor een snellere en probleemloze afhandeling terwijl de klantgegevens je nieuwe marketingkansen bieden.

Voorkom onterechte gratis wassingen

Medewerkers hebben als belangrijke servicetool de mogelijk om ontevreden klanten een gratis nieuwe wassing aan te bieden. Dit is tegelijk ook een potentieel risico voor fraude. Doordat wij beelden toevoegen aan deze speciale events en controleren of een auto die dag al eerder is gewassen, heb je zicht op onterechte overwassingen.

Is jouw locatie klaar voor de toekomst?

Wij staan voor je klaar! We demonstreren je Watch-it met plezier zodat je met eigen ogen ervaart hoeveel praktische, dagelijkse zaken vele malen veiliger, efficiënter en klantvriendelijker kunnen.