Watch-it

Convenience

Jij de controle, je klant het gemak

Watch-it volgt de handelingen van je klant, waardoor de kans op diefstal, fraude en vergissingen sterk afneemt. Tegelijkertijd krijg je meer inzicht in het aankoopgedrag van je klanten. Maar ook je klanten ervaren de voordelen van Watch-it. Bij zelf afrekenen zien ze hun eigen beelden ter bevestiging dat ze voor de juiste transactie betalen.

Self-checkout

Een self-checkout waar klanten zelf hun brandstof afrekenen is een prima manier om personeelstekort het hoofd te bieden en wint dan ook terrein. Watch-it voorkomt diefstal en vergissingen door de beelden van de tansactie te tonen, zo bevestigt de klant dat hij de transactie uitvoerde. Zo bieden de beelden de mogelijkheid om kwaadwillenden achteraf juridisch aan te pakken.

Voorkom fraude

Watch-it maakt fraude door personeel direct zichtbaar: kassaverschillen worden blootgelegd en sweethearting gedetecteerd. Maar ook pogingen van klanten om te frauderen bij retourneren zijn tot mislukking gedoemd. Het manipuleren van een cash betaling is snel aantoonbaar.

Inzicht in het gedrag van je laadklanten

Laadpaalklanten zijn relatief lang op je locatie aanwezig. Wat doen ze daar? Watch-it geeft je met intelligente videotechnologie inzicht in hun gedrag. Bestuurders worden anoniem op je locatie gevolgd, waarbij ook hun bezoek aan je restaurant, toilet of shop én hun eventuele aankopen worden geregistreerd.

Is jouw locatie klaar voor de toekomst?

Wij staan voor je klaar! We demonstreren je Watch-it met plezier zodat je met eigen ogen ervaart hoeveel praktische, dagelijkse zaken vele malen veiliger, efficiënter en klantvriendelijker kunnen.